Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر ستادی شعب بانک در استان بوشهر از صدور دامدار کارت جدید در حمایت از تامین نهادهای دامی خبر داد . به گزارش جنوب نیوز؛ عباس قایدی زاده مدیر ستادی شعب بانک کشاورزی استان بوشهر از  صدور دامدار کارت جدید در حمایت از تامین نهادهای دامی خبر داد .

وی در گفتگو با خبرنگار اظهار داشت: در راستای طرح مردمی سازی و توزیع عادلانه ی یارانه ها و برای حمایت از تولید کنندگان و رونق واحد های تولیدی دام و طیور همسو با سیاست های دولت با هدف رونق واحدهای تولیدی ، شعب بانک کشاورزی استان بوشهر در خصوص تامین سرمایه در گردش دامداری ها و مرغداری ها ،پرداخت تسهیلات را در دستور کار قرار داده اند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیر ستادی شعب بانک کشاورزی استان بوشهر اضافه کرد: این تسهیلات برای طرح های کوچک مانند مرغداری های زیر 30 هزار قطعه ،گاوداری های کمتر از 200 راس و طرح پرورش دام سبک روستایی و عشایری با نرخ 10 درصد ، در طرح های متوسط با نرخ 12 درصد و در طرح های بزرگ صنعتی با نرخ 15 درصد ارائه می شوند .

قایدی زاده تصریح کرد: پرداخت این تسهیلات بعد از معرفی به بانک با کمترین تشریفات و در کوتاه ترین زمان انجام می گیرد .

وی ادامه داد:  روند کار به این صورت است که دامداران و مرغداران و یا پرورش دهندگان آبزیان توسط جهاد کشاورزی شهرستان مربوطه از طریق سامانه سیتا به بانک معرفی شده و تسهیلات در قالب کارتهای الکترونیکی به متقاضیان داده می شود .

مدیر ستادی شعب بانک کشاورزی استان بوشهر یادآور شد: دریافت کنندگان تسهیلات می توانند مستقیما بوسیله کارت الکترونیکی داده شده از درگاه سامانه بازارگاه اقلام مورد نیاز و مواد اولیه واحد تولیدی خود را تهیه کنند .

قایدی زاده گفت: سقف تسهیلات برای واحدهای روستایی و عشایری و مراکز تکثیر و پرورش آبزیان 2 میلیارد ریال است و واحدهای دامداری و مرغداری با توجه به ظرفیت واحد تولیدی جهت دریافت این تسهیلات به بانک معرفی می شوند .

منبع: جنوب نیوز

کلیدواژه: شعب بانک کشاورزی استان بوشهر مدیر ستادی شعب بانک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۲۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادی ۲ زندانی جرائم غیر عمد در همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، یدالله روحانی منش افزود: یک بانوی جوان به علت صدور چک کمتر از یک ماه پیش زندانی شده بود که با کمک استاندار همدان به آغوش خانواده بازگشت.

او تصریح کرد: سرپرست یک خانواده به علت بدهی از یک و نیم ماه پیش زندانی شده بود که از این محل برای آزادی این کارگر استفاده شد.

مدیرعامل ستاد دیه استان همدان تاکید کرد: ۲۳۲ زندانی جرائم غیر عمد شامل ۲۱۸ مرد و ۱۴ زن سال گذشته در این استان با کمک خیران و فعالیت‌های ستاد دیه و با پرداخت ۲ هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال آزاد و به آغوش خانواده بازگشتند.

یدالله روحانی منش افزود: این افراد شامل ۱۵۴ محکوم مالی، سه زندانی ناتوان در پرداخت دیه، ۷۴ زندانی مهریه و یک زندانی ناتوان در پرداخت نفقه می‌شود.

او تصریح کرد: شماره حساب‌های ۰۱۰۶۳۲۹۵۵۵۰۰۱ بانک ملی، شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۱۱۹۹۵۳۰۷۱۲ بانک ملی، شماره حساب ۲۰۳۰۳۰۳۰۳۷ و شماره کارت ۶۱۰۴۳۳۷۷۷۰۱۱۵۱۸۴ بانک ملت، شماره حساب ۳۳۲۲۴۳۸۳۱۰۳۸۷۱ و شماره کارت ۶۲۷۳۸۱۱۰۳۸۳۷۹۸۰۳ بانک انصار آماده دریافت کمک‌های شهروندان است.

دیگر خبرها

  • ۳۵۶ مورد کارت بازرگانی جدید در کردستان صادر شده است
  • حضور۲۰ واحد تولیدی استان بوشهر در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حمایت بانک مسکن از خانواده‌ها با پرداخت بیش از ۴۴ هزار فقره تسهیلات در سال ۱۴۰۲
  • محدودیتی در خرید مرغ مازاد تولیدی استان قزوین وجود ندارد
  • آزادی ۲ زندانی جرائم غیر عمد در همدان
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • مدیران استان بوشهر برای رفع مشکلات کشاورزان پای کار باشند
  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟