Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، «سیدجواد سادتی‌نژاد»  در آیین رونمایی از دامدار کارت افزود: یکی از دغدغه‌های دامداران برای تامین علوفه تامین نقدینگی آن بود و یکی از راه‌ها این بود که شرکت پشتیبانی امور دام برای تامین علوفه به طور امانی اقدام به تامین نهاده دامی و علوفه می‌کرد اما برخی دامداران علاقه‌مند بودند که از طریق نقدینگی علوفه تهیه کنند که برای این منظور «دامدار کارت»  را تعبیه کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: مبلغ در نظر گرفته شده برای هر دام سبک ۳۰۰ هزار تومان و برای هر دام سنگین ۷۰۰ هزار تومان است.

ساداتی نژاد ابراز امیدواری کرد: بتوانیم این تسهیلات را افزایش دهیم و بخشی از هزینه‌های دامداران به خصوص عشایر و روستاییان را پوشش دهیم.

اختصاص «دامدار کارت»  با نرخ ترجیحی ۱۲درصد

«روح الله خدارحمی» مدیرعامل بانک کشاورزی گفت: هدف از معرفی این کارت این است که در این مقطع از سال به نقدینگی دامداران کمک کنیم تا بتوانند برای دام داشتی علوفه تهیه کنند.

وی افزود: بانک کشاورزی با همکاری بانک مرکزی توانسته اعتباری را برای کمک به نقدینگی دامداران در نظر بگیرد و این اعتبار با نرخ ترجیحی ۱۲ درصد در قالب کارت خرید نهاده دامی در اختیار دامداران قرار خواهد گرفت که برای تهیه علوفه، ذرت، کنجاله و جو تعبیه شده است.

خدارحمی تصریح کرد: سال گذشته با «کشاورز کارت»  ۸۵۰ میلیارد تومان اعتبار با نرخ ترجیحی در اختیار کشاورزان و زارعین قرار گرفت و امسال این طرح به دامداران اختصاص یافته است و اعتبار آن با دستور وزیر جهاد کشاورزی قابل افزایش است.

وی افزود: دامداران بر اساس دام داشتی توسط سازمانهای جهاد کشاورزی استان‌ها به شعب بانک کشاورزی معرفی می شوند.

«دامدار کارت»  متناسب با نیاز دامداران

«حسین دماوندی‌نژاد»  معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: معاونت امور دام با کمک سازمان امور عشایر ایران و تشکل‌های دامداران دام سنتی در طرح مشارکتی را با بانک کشاورزی به مرحله اجرا در آورده که مبتنی بر نیاز دامداران به خصوص دامداران روستایی و عشایری است.

وی افزود: در این طرح، بانک کشاورزی با معرفی یک کارت برای خدمات به دامداران و عشایر با قابلیت تکرار، در مرحله اول مبلغ ۲ هزار میلیارد تومان خدمات بانکی را به دامداران ارائه می کند که این طرح ادامه پیدا خواهد کرد.

به گزارش ایرنا، پیش از این دامداران و تولید کنندگان دام، نهاده های مورد نیاز خود از جمله کنجاله سویا، جو و ذرت را از سامانه بازارگاه با قمیت‌های مصوب تامین می کردند.

براساس اقدام وزارت جهاد کشاورزی جامعه دامداران روستایی می‌توانند متناسب با نوع دام خود کارت‌های تسهیلات با مبلغ  ۱۰، ۲۰ و ۵۰ میلیون تومانی دریافت کنند.

 دامدار کارت با کارمزد یک درصد و با مهلت استفاده یک ساله است تا بخشی از نیاز دامداران مرتفع شود.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی دفتر امور طیور سید جواد ساداتی نژاد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی سید جواد ساداتی نژاد وزارت جهاد کشاورزی سید جواد ساداتی نژاد وزارت جهاد کشاورزی بانک کشاورزی دامدار کارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۰۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، مدیر کل بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهادکشاورزی در حاشیه بازدید از شرکت دامداران شهرستان نیشابور  گفت:پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است و اکنون جنگ علوفه بصورت نرم در کنار جنگ آب شروع شده است و کشت گیاهان کم آب طلب مانند سورگوم بجای ذرت علوفه‌ای اهمیتی بالاتر از بقایا وبازماند‌های این بخش دارد.

سید احمد رضا سید علیان افزود: در کشور ۸ سایت تبدیل بقایا به خوراک دام وجود دارد که مجموعه نیشابور تنها کارخانه شرق کشور است.

 معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور  هم دراین بازدید با بیان اینکه شهرستان نیشابور از شهرستان‌های پیشرو در زمینه دام در خراسان رضوی است گفت: این شهرستان با بیش از ۶۱ هزار راس دام سنگین و تولید شیری حدود ۲۶ هزار تن در سال در استان در رتبه اول و در تولید گوشت با ۷ هزار و ۵۰۰ تن در سال، رتبه دوم استانی را دارد.

علی مبارکی افزود: در بخش کشاورزی بیش از ۳۰ درصد بقایا داریم و قسمت عمده آن یا سوزانده ویا به دور ریخته می‌شود که باعث ایجاد مشکلات زیست محیطی می‌شود و از طرفی نیاز شدید به واردات نهاده‌های خام دامی از خارج کشور صدور مجوز‌ها و تسهیلات لازم برای بازگرداندن این پسماند‌ها به چرخه خوراک دامضروری است.

وی گفت: شرکت تعاونی دامداران با داشتن زنجیره‌ای کامل از شیر خام، کارخانه تولید خوراک دام و تاسیس کارخانه تولید خوراک دام از بقایا و پسماند‌های بخش کشاورزی و ارائه مشاوره‌های آموزشی به دامداران، از شرکت‌های نمونه کشوری و استانی در شهرستان می‌باشد.

دیگر خبرها

  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوار‌ها در سال ۱۴۰۲
  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید
  • انتقاد از رفیق بازی مدیران ورزشی در اصفهان/ وزیر ورزش به این بازی مار و پله خاتمه دهد
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • جنگ علوفه شروع شده است
  • اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی
  • تأمین آب اراضی کشاورزی روستای سرتنگ محمودی
  • از برداشت موز تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • از برداشت موز گلخانه‌ای تا گرده افشانی نخیلات در فارس