Web Analytics Made Easy - Statcounter

«روح اله خدارحمی» روز چهارشنبه در نشست خبری به مناسبت دهه فجر افزود: طبق سیاست بانک کشاورزی، ۸۹ درصد این تسهیلات مستقیم در بخش کشاورزی و صنایع وابسته و بقیه نیز به صنایع مرتبط بخش کشاورزی پرداخت می شود و  کمتر از ۱۰ درصد این مبلغ به بخش غیرکشاورزی تخصیص پیدا می کند.

مدیرعامل بانک کشاورزی درباره وصول مطالبات از کشاورزان گفت: با توجه به شرایط کشاورزان در دوران کرونا و وضعیت فعلی اقتصادی، کشاورزان دارای اقساط معوق می توانند با پرداخت بخشی  از اقساط شامل امهال بانکی شوند و بقیه اقساطشان با تغییر سررسید، پرداخت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خدارحمی با بیان اینکه تاکنون دو هزارو ۸۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به بخش مکانیزاسیون کشاورزی تعلق گرفته است، تصریح کرد: بقیه تسهیلات برای تولید محصولات اساسی چغندرقند، پنبه، دانه های روغنی، توسعه گلخانه ها، پرورش ماهی در قفس و پرورش میگو تخصیص یافته است.

ایجاد خط اعتباری ۵۰۰ میلیارد تومانی سامانه بازارگاه برای تامین نقدینگی تولیدکنندگان   

مدیرعامل بانک کشاورزی درباره رفع  مشکلات سامانه بازارگاه افزود: طی سالهای اخیر با توجه به شرایط تولید، نیاز استفاده از روش‌های نوین در ارائه خدمات ویژه در تامین نهاده‌ها با ارز رسمی به کشاورزان و تولیدکنندگان احساس می شد.

وی سامانه بازارگاه را در ساماندهی توزیع نهاده های بخش کشاورزی موثر دانست و گفت:  سامانه بازارگاه با همکاری جهاد کشاورزی و بانک کشاورزی طراحی شده و طیف وسیعی از افرادی که در زنجیره تولید نقش دارند را شامل می‌شود.

خدارحمی تصریح کرد: راه‌اندازی این سامانه تاکنون نتایج مثبتی به دنبال داشته به طوری که یکی از مهمترین این نتایج ایجاد شفاف‌سازی و جلوگیری از انحراف نهاده‌هایی بوده که با ارز دولتی وارد کشور شده است.

وی براین باور است که سامانه بازارگاه بدون ایراد و اشکال نیست اما با همه ایرادهای وارده، این سامانه توانسته به یکی از سامانه‌های پرکاربرد با نتایج مثبت در کشور تبدیل شود و مشکلات آن نسبت به گذشته کاهش یافته و سعی داریم این مشکلات را به حداقل برسانیم.

مدیر عامل بانک کشاورزی از جبران خسارات ناشی از ضعف سامانه بازارگاه برای تولیدکنندگان خبر داد و گفت: در سامانه بازارگاه یک خط اعتباری تعریف شده تا از طریق پرداخت نقدینگی زیان ناشی از ایردات این سامانه به تولیدکنندگان پرداخت شود.

خدارحمی میزان اعتبار این خط اعتباری را ۵۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: این پرداخت در مدت زمان دو تا سه ماهه در اختیار تولیدکنندگان برای تامین نقدینگی پرداخت می‌شود.

صدور بیش از ۲۶ هزار کشاورز کارت برای حمایت از تولیدکنندگان 

مدیر عامل بانک کشاورزی درباره آخرین وضعیت صدور کشاورز کارت و ارایه خدمات به کشاورزان گفت: تاکنون بیش از ۲۶ هزار کشاورز کارت به ارزش  ۴۰۰ میلیارد تومان برای کشاورزان صادر شده است و تا پایان سال این مبلغ به دو هزار میلیارد تومان خواهد رسید.

وی تصریح کرد: تصمیم بر این بود که در مرحله اول طرح کشاورز کارت برخی از نهاده‌ها با تسهیلات خاص به تولیدکنندگان محصولات استراتژیک پرداخت شود که با گذشت زمان پرداخت تسهیلات از طریق این کارت شامل سایر محصولات غیراستراتژیک مانند پنبه و چغندرقند نیز شده است.

خدارحمی افزود:‌ در ابتدای کار این تسهیلات در قالب کشاورز کارت به کودهای فسفات و پتاسه تعلق می گرفت اما به تازگی کود اوره و علف‌کش‌ها نیز به آن اضافه شده است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی مدیر عامل بانک کشاورزی تسهیلات بانکی کشاورزی اراضی کشاورزی کاظم خاوازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی مدیر عامل بانک کشاورزی تسهیلات بانکی وزارت جهاد کشاورزی مدیر عامل بانک کشاورزی تسهیلات بانکی کشاورزی اراضی کشاورزی کاظم خاوازی اخبار کنکور سامانه بازارگاه میلیارد تومان بانک کشاورزی کشاورز کارت نهاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۲۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد

مدیرکل امور عشایری لرستان گفت: با هدف اشتغالزایی و حمایت جامعه عشایری استان، ۸۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی سال گذشته برای خرید دام به عشایر این استان پرداخت شده است.

هوشنگ نور محمدی با اشاره به اینکه حمایت لازم جهت توسعه زنجیره تولید گوشت قرمز در سطح استان انجام شده است، افزود:متقاضیان به بانک های عامل معرفی شده اند و فرصت تکمیل پرونده ها تا پایان خردادماه تمدید شده است.

مدیرکل امور عشایری لرستان گفت:هر فقره تسهیلات زنجیره تولید گوشت قرمز حدود یک میلیارد ریال است که افراد دارای شرایط به بانک های عامل معرفی می شوند و می توانند از این فرصت بهره مند شوند.

نورمحمدی افزود:عشایر لرستان جامعه پرتلاشی هستند که ۲۵ درصد پروتئین مورد نیاز استان را تأمین می کنند و نقش بسزایی در رونق اقتصادی منطقه دارند.

وی با بیان اینکه عشایر لرستان علاوه بر دامداری به کشاورزی، باغداری و پرورش زنبور عسل نیز اشتغال دارند گفت:این قشر سالانه ۱۲ هزار تن گوشت قرمز، ۲۹ هزار تن مواد لبنی، هزار تن شیر، ۱۵۰ تن عسل، و ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می کنند و یک میلیون و ۵۰۰ هزار راس دام در اختیار دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • بانک تجارت در فروردین ۱۴۰۳ جمعا ۱۶۹۸ فقره وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرد
  • بانک تجارت در فروردین 1403 جمعا 1698 فقره وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرد
  • حمایت بانک مسکن از خانواده‌ها با پرداخت بیش از ۴۴ هزار فقره تسهیلات در سال ۱۴۰۲
  • بهترین وام خرد سال ۱۴۰۳: راهنمای کامل دریافت وام برای مردم عادی
  • تشکیل هیئت ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن
  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج در کشور