Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، هفته اول آذرماه امسال بود که خبر رونمایی از کشاورز کارت به عنوان کارتی که کشاورزان با آن قادر به خرید به موقع  نهاده‌های مورد نیاز می شدند، منتشر شد؛ روند اعطای این کارت و استفاده از آن به گونه ای طراحی و برنامه ریزی شده بود که کشاورزان می توانستند با اخذ وام از بانک اقدام به خرید نهاده‌ها کنند و تا سال بعد مبلغ دریافتی را با بانک تسویه حساب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق این طرح حمایتی مقرر شد تا با همکاری بانک کشاورزی مبلغ ۲۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات از محل منابع داخلی بانک عامل و در قالب کارت هایی با اعتباری تا سقف ۲۰۰ میلیون ریال در اختیار کشاورزان سراسر کشور قرار داده شود.

این مبلغ در آذربایجان غربی یک هزار و ۲۶۰ میلیارد ریال تعریف و یک هزار کشاورز برای دریافت کشاورز کارت واجد شرایط شناخته شده و توسط جهاد کشاورزی استان به بانک کشاورزی معرفی شدند.

تسهیلات اعطایی جهت خرید کودهای کشاورزی در بیش از سه هزار و ۵۰۰ پایانه فروش کارگزارن مورد تایید شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور و ۱۰۰ پایانه فروش در آذربایجان غربی تعریف شد.

در این راستا مقرر شد که حداقل سقف وام پرداختی ۲۰ میلیون ریال به ازای هر هکتار زمین کشاورزی با ۱۲ درصد سود تسهیلات باشد.

با هدف حمایت از کشت محصولات استراتژیک در مرحله اول، این کارت در اختیار کشاورزانی قرار گرفت که گندم، جو و دانه های روغنی کشت می کنند تا دغدغه ای برای خرید نهاده ها و کود نداشته باشند که این امر گامی مهم برای افزایش تولیدات استراتژیک و خودکفایی در این بخش شمرده شد.

البته به قول کشاورزان شرایطی دیگر نیز نوشته یا نانوشته برای کشاورزان دریافت کننده تسهیلات تعریف شده بود که ثبت اطلاعات آنان در سامانه های پهنه بندی، سیاک(سیستم یکپارچه اطلاعات کشاورزان) و معرفی در سامانه سیتا (سامانه تسهیلات اعتباری ) یکی از این شرایط بود؛ هرچند کشاورزان آذربایجان غربی بعد از مراجعه برای اخذ وام باشرایط جدیدی نیز مواجه شدند که موجب عدم موفقیت آنان برای دریافت تسهیلات شده است.

براساس اظهارات بهره برداران استان آذربایجان غربی با توجه به اینکه این طرح حمایتی در راستای تامین نقدینگی به موقع و کافی برای کشاورزان جهت تامین نهاده ها و آفت کش ها ارائه شد ولی به علت عدم اطلاع رسانی به موقع، تبلیغات و آگاهی رسانی در این زمینه یا تعداد کثیری از بهره برداران استانی از اجرای طرح بی خبر هستند.

کارگزاری ها نیز عملکردی سریع در دریافت و یا فعال سازی پایانه های فروش مرتبط با این پروژه ندارند البته به این موارد باید عدم آگاهی کافی مراکز خدمات جهاد کشاورزی را هم افزود که نتوانسته اند کشاورزان را نسبت به محاسن طرح توجیه کنند و این طرح هنوز بین زارعان مهجور است.

با این توصیف بسیاری از کشاورزان از جمعیت آماری یک هزار نفر معرفی شده که شامل ۷۰ درصد این تعداد است، هنوز با گذشت چهار ماه از آغاز کشت پاییزه موفق نشده اند تا از این تسهیلات بهره مند شوند چه آنان که کشاورز کارت دریافت کرده اند و چه آنانیکه هنوز یا اطلاعی از این تسهیلات ندارند و یا در مرحله دریافت کارت به صف شده اند.

البته این موضوع نیز می تواند موید عدم استقبال کشاورزان از این طرح نیز به علت کم بودن سقف تسهیلات و مراحل اداری و بانکی بسیار برای دریافت آن هم باشد که نبایداز آن غفلت کرد.

در این میان به قول مالکان اراضی بزرگ و یکپارچه استان آذربایجان غربی که مخالف خرده مالکی و تقطیع اراضی کشاورزی هستند، نباید از میزان پایین این تسهیلات نیز چشم پوشی کرد چرا که مالکان اراضی بزرگ انگیزه ای برای دریافت این تسهیلات اندک ندارند.

این بهره برداران که اغلب کشاورزان پیشرو در تولید نیز محسوب می شوند نیازمند امکانات و حمایتهای گسترده نیز در زمینه تامین نهاده ها و آفت کش ها هستند چرا که گرانی و تورم در این بخش در برخی از شهرهای جنوبی آذربایجان غربی از مرز ۴۰ درصد نیز گذشته است.

کشاورزان: روند دریافت خدمات با کشاورز کارت بسیار سخت است

"محمددشتی" یکی از کشاورزان ارومیه ای است که موفق به دریافت کشاورز کارت شده است ولی به علت اینکه مرکز خدمات کشاورزی مسیر را درست تبیین نکرده بود به همراه سه نفر دیگر از زارعان دهستان اواوغلی بخش حومه ٔ شهرستان خوی یک هفته مراحل را اشتباه طی کرده بودند ولی بعد از اصلاح مسیر در عرض ۱۰ روز موفق به اخذ کشاورز کارت شده است.

وی ۳۰ هکتار زمین دارد که ۲۰ هکتار گندم پاییزه کاشته است و ۲۰۰ میلیون ریال تسهیلات در قالب کشاورز کارت دریافت کرده است ولی تا کنون موفق نشده است به این طریق کود و سم تهیه و خریداری کند.

این کشاورز گفت: در مراجعه به فروشنده نهاده ها که لیست آن را از بانک اخذ کرده بود، موجودی در کارت نبوده است و یا پایانه فروش فروشنده اینگونه نشان داده است .

وی ادامه داد: به بانک نیز مراجعه کردم و متصدیان بانکی اعلام کردند که فروشنده باید پایانه فروش را برای پروژه کشاورز کارت فعال کند، دوباره با فروشنده تماس گرفتم و موضوع را به وی نیز گفتم و خواهش کردم تا به بانک مراجعه کند.

این بهره بردار با بیان اینکه فروشنده های عامل در منطقه وی که در جاده اشنویه واقع است، هنوز اقدام به راه اندازی و فعال سازی پایانه فروش خود نکرده اند، اظهار کرد: تا کنون موفق به خریداری نهاده نشدم در حالیکه هم اکنون نیاز شدید به این پول برای خرید نهاده دارم.

دشتی با بیان اینکه اراضی کشاورزی اش بیمه است، اضافه کرد: ۱۸ گونی کود سفید وسیاه از طریق دفترچه دریافت کردم و سالانه ۲۰۰ میلیون ریال هزینه کود و سموم  مزرعه ام است و گرانی در این زمینه بیداد می کند.

وی با اشاره به اینکه کود ارائه شده توسط این طرح بسیار اندک است، اضافه کرد: کود تری پل فسفاته در بازار کم است و کود سفید تا ۳۰۰ هزار تومان نیز در بازار آزاد فروخته می شود.

این گندم کار کشاورزان را بازنده این طرح دانست و گفت: هم اکنون با وجود داشتن کشاورز کارت و توزیع کود در منطقه نقدینگی برای خرید نداریم و از سویی نیز در بازار آزاد قیمت برخی کودها حتی تا ۵۰۰ و ۶۰۰ هزار تومان هم می رسد که از توان کشاورزان خریداری آن خارج است.

"حسن قاسمی" یکی دیگر از کشاورزان ارومیه ای در روستای شیرکان واقع در ۵۰ کیلومتری ارومیه است که مشکلی مشابه مشکل محمد دشتی دارد و علی رغم داشتن کشاورز کارت و دریافت تسهیلات ۲۰۰ میلیون ریالی هنوز موفق به اخذ نهاده از طریق کشاورز کارت نشده است.

وی از روند طی شده در بانک رضایت دارد ولی مرکز و فروشگاه ارائه دهنده خدمات به روستای آنان نیز هنوز نسبت به فعال سازی پایانه فروش خود برای این منظور اقدام نکرده است.

قاسمی نیز از قیمت های رو به رشد کودها گلایه دارد که در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: کود سیاه را پارسال ۷۰ هزار تا ۱۹۰ هزار تومان از بازار آزاد تهیه می کردیم ولی هم اکنون با ۵۰۰ هزار تومان در ازای هر گونی کود سیاه نمی شود آن را خریداری کرد.

"شیرزاد قاسمی" ۳۰ ساله گندم کار دیگری است که دارای ۲۰ هکتار زمین کشاورزی در ارومیه است که از روند دریافت کشاورز کارت و قیمت های سرسام آور نهاده های کشاورز ناراضی است.

وی اظهار داشت: برای دریافت تسهیلات و کشاورز کارت به مرکز خدمات کشاورزی محال زیوه مراجعه کرده ام و کارشناس مرکز خدمات کشاورزی ارائه معرفی نامه و دریافت تسهیلات را منوط به داشتن بیمه نامه برای اراضی کشاورزی بیان کرد.

این بهره بردار اضافه کرد: در طی این مسیر ۱۰ هکتار اراضی گندم زارش را بیمه کرده است و ۹ هکتار نیز در حال طی روند بیمه است و به گفته خودش نامش در سامانه یکپارچه سازی اطلاعات کشاورزی وجود دارد ولی وام تعلق یافته به وی به جای ۲۰۰ میلیون ریال ۱۴۰ میلیون ریال است.

وی با اشاره به اینکه سختگیری و طولانی کردن روند معرفی به بانک باعث شده تا از اخذ کشاورز کارت منصرف شود، ادامه داد: چندین هکتار زمین نیز برای کاشت گندم اجاره کرده است که شامل دریافت تسهیلات نمی شود در حالیکه برای کشت داشت و برداشت نیازمند نهاده است.

قاسمی بابیان اینکه از اول پاییز تا کنون موفق به اخذ کود دولتی نشده است، اضافه کرد: یک هزار کیسه کود به منطقه ما و ۵۲ روستا در این چهار ماه ارسال شده و ما هنوز موفق به دریافت یک کیسه هم نشدیم چون هر روز در مرکز پخش کود دولتی مردم و کشاورزان نیازمند بر سر دریافت کود دعوا می کنند و سرودست می شکنند.

این کشاورز افزود: خوشحال بودیم که در این گرانی و قیمت های سر به فلک کشیده نهاده ها شاید با تسهیلات بشود مرهمی برزخم هایمان ببنیدیم ولی با این همه ناهمواری در مسیر دریافت کارت دیگر امیدی نداریم.

وی با انتقاد از طولانی کردن ارائه معرفی نامه برای بانک کشاورزی توسط مرکز خدمات جهاد کشاورزی منطقه اش ادامه داد: با تورم موجود در جامعه و قیمت های رو به افزایش کودهای وارداتی کشاورزان هر روز پر ضرر می شوند و نقدینگی هایشان کمتر می شود.

یکی از کشاورزان بوکانی نیز در این زمینه به خبرنگار ایرنا گفت: اگر موفق به اخذ ۲۰۰ میلیون ریال تسهیلات هم بشویم با مبلغ پرداختی تسهیلات کشاورز کارت فقط ۲۰ کیسه کود میشود خرید.

عیسی زارعی با بیان اینکه کود اوره و برخی کودهای دیگر در بوکان قاچاق است، اضافه کرد: کود فسفات کمبود است و به نوعی جابجایی کود هم اینجا قاچاق محسوب می‌شود و هم اکنون از بندر مستقیم کود گرفتم ولی نمی توانم به اراضی خودم برسانم.

هم اکنون توزیع دولتی برای کود اوره وجود ندارد و در بازار آزاد هم کیسه ای ۲۰۰ هزار تومان و سه تا چهار برابر قیمت دولتی است، کود فسفات آمونیوم هم به قیمت کیسه ای ۵۰ کیلوگرمی ۶۰۰ هزار تومان تهیه کردم که این قیمت ها برای کشاورز صرفه اقتصادی ندارد و حتی با تسهیلات کشاورز کارت هم نمی شود ۳۰ کیسه کود تهیه کرد.

این کشاورز که به قول خودش تمام جوانب اخذ تسهیلات از طریق کشاورز کارت را سنجیده، ادامه داد: با توجه به اینکه قیمت نهاده ها به عنوان یکی از زیرساخت های تولید از فصل زراعی گذشته افزایش چشمگیری یافته است و بازار نابسامانان تهیه و تامین و خرید آن فشار مضاعفی بر دوش کشاورزان واردکرده‌ لازم است تا حداقل با رفع به موقع مشکلات کشاورزان در تامین نقدینگی و نهاده ها علاوه بر ایجاد امنیت روانی برای این بخش تولیدی زمینه رونق تولید برای فعالان در این زنجیره ها را نیز فراهم کرد.

وی براین باور است که تولید به موقع و پر بازده می‌تواند در کوتاه مدت اصناف بسیاری را از مزرعه تا مصرف کنندگان فعال کند.

این بهره بردار بیان کرد: ناهمخوانی کشاورزکارتها با پایانه های فروش و کارتخوان های فروشگاههای عرضه کود و آفت کش ها در بوکان نیز مشاهده شده و اگر به زودی رفع نشود، این طرح نیز به مانند نوشدارویی بعد از مرگ سهراب خواهد بود چرا که کشاورزان هم اکنون نیازمند نقدینگی هستند.

مسوولان بانک کشاورزی: اقدامات زیرساختی انجام شده؛ مشکلات قابل رفع است

معاون امورمشتریان بانک کشاورزی آذربایجان غربی در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: باید فروشگاه ها و کارگزاری های توزیع کود و سم در استان تغییر پروژه دهند تا پایانه فروش آنها کار کند.

وحدت علیزاده با بیان اینکه به تمامی کارگزاری های موجود در لیست ارائه شده از سوی جهادکشاورزی استان موضوع فعال سازی کارت خوانها اعلام شده است، ادامه داد: کارگزاری ها و فروشندگانی که نامشان در لیست قرار دارد، در صورت وجود مشکل به هر شعبه بانک مراجعه کنند مشکلات در اسرع زمان حل می شود.

طبق اظهارات علیزاده ۸۰ کارگزاری و فروشنده از مجموع ۱۰۱ نفر شرکت خدمات حمایتی که در لیست جهاد کشاورزی استان آذربایجان غربی قرار داشتند با بانک کشاورزی در زمینه کشاورز کارت اعلام همکاری کرده اند.

وی ادامه داد: علت کار نکردن کارتخوان ها این است که باید پروژه جدید برای فعالیت آنان تعریف شود.

مسوول پایانه های فروش بانک کشاورزی آذربایجان غربی نیز در این زمینه گفت: تلاش می شود تمامی کود و سم فروشی هایی که مجوز فعالیت از جهاد کشاورزی دارند، در این طرح مشارکت داده شوند.

غلامرضا رجبی با بیان اینکه ۸۰۰ شرکت خدمات حمایتی فعال در استان وجود دارد، اضافه کرد: در این زمینه ظرفیت ارائه پایانه به ۷۰۰ کارگزاری در استان وجود دارد.

کارشناس مسوول اعتبارات بانک کشاورزی آذربایجان غربی درباره مشکلات پیش پای کشاورزان و فعال نبودن کشاورز کارت ها گفت: در این زمینه یک مورد گزارش شد و دستور رسیدگی به امور مشتریان داده شده است.

محمد مولایی ادامه داد:  کشاورز کارت ها اگر در مراکز مورد تایید جهاد کشاورزی مورد استفاده قرار گیرد مشکلی نخواهند داشت ولی مشاهده شده که کشاورزان در فروشگاههای زنجیره ای نیز این کارتها را مورد استفاده قرار داده اند.

وی ادامه داد: این کارتها برای استفاده در سوپر مارکت ها تعریف نشده و جهت خرید نهاده و افت کش اعطا شدو امکان خرید گوشت و روغن با آنها وجود ندارد.

مولایی از کارگزاری و فروشگاههای فروش کود و سم خواست اگر مشکلی در پرداختها باشد به بانک اطلاع رسانی شود تا مشکل این دستگاهها رفع شود .

طبق گفته های مسوول امور تسهیلات بانک کشاورزی آذربایجان غربی تاکنون حدود ۲۹۴ نفر از یک هزار کشاورز معرفی شده به بانک موفق به دریافت کشاورز کارت در استان شدند و بیش از ۴۵۰ میلیارد ریال تسهیلات در این زمینه جذب و اعطا شده است.

بر اساس گفته های مولایی برای جلب نظر کشاورزان و افزایش علاقمندی در بین این قشر برای دریافت کشاورز کارت بانک کشاورزی استان با یک طرح ابتکاری با کارخانجات قند استان توافقی کرده است. طبق این توافق کارخانه قند با وکالت از کشاورزان چغندر کار طرف قرار داد درخواست تسهیلات و کشاورز کارت را پیگیری می کند.

بر اساس این توافق نامه کارخانه داران به جای کشاورزان مراحل دریافت تسهیلات اعم از ضامن و غیره را انجام می دهند و طرف حساب با بانک قرار می گیرند وحتی متحمل پرداخت سود ۱۲ درصد هم می شوند ولی کارت به نام کشاورز صادر می شود و در اختیار فرد کشاورز قرار می گیرد.

مولایی معتقد است کارخانه ها در مقطعی در این طرح از کشاورزان طرف قرار داد خود حمایت و دستگیری می کنند و بانک نیز برای قدردانی در تامین سرمایه در گردش کارخانه را یاری می کند.

البته لازم به یاداوری است که در آذربایجان غربی کارخانجاتی که با کشاورزان چغندر کار قرار داشتند همه ساله خود نهاده های کشاورزی را تهیه می کنند و بهای آن را یک سال بعد موقع برداشت محصول از کشاورز دریافت می کنند.

این کارشناس بانکی گفت: هم اکنون با توافقنامه بین بانک کشاورزی استان و کارخانه های قند پول توسط بانک به حساب آنان واریز می شود و بلافاصله هزینه کود و سم تامین و در حساب کارخانجات وارد می شود .

می توان گفت این نوع قرار داد کار نوعی از زنجیره کامل کشاورزی قرار دادی است که در کارخانجات قند با ارائه کشاورز کارت نهادینه شده است.

آذربایجان غربی دارای یک میلیون اراضی قابل کشت است که سالانه ۸۰۰ هزار هکتار آن زیر کشت محصولات باغی و زراعی می رود. گندم ،جو،چغندر قند و انواع حبوبات در بخش زراعی و سیب،انگور و بسیاری هسته دارهای دیگر در بخش تولیدات باغی این استان قرار دارند.

۱۲۰ هزار از زمینهای کشاورزی استان را محصولات باغی و ۴۰۰ تا ۶۰۰ هزار هکتار را محصولات زراعی و بخشی را سبزی و صیفی جات در اختیار دارند که سالانه منجر به تولید ۶.۲ میلیون تن محصول می شود.

بخش اعظمی از این تولید به میزان ۱.۲ تا ۱.۸ میلیون تن از محصولات زراعی تولیدی متعلق به محصول چغندرقندو ۴۵۰ تا ۶۰۰ هزار تن متعلق به تولید گندم است.

در بخش باغی نیز سیب درختی ۱.۲ میلیون تن از تولید محصولات استان را به خود اختصاص داده است که تمامی این محصولات توسط ۲۳۵ هزار بهره بردار تولید و روانه بازار مصرف می شود.

برچسب‌ها کشاورز بانک کشاورزی آذربایجان غربی کشاورزی ارومیه اراضی کشاورزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کشاورز بانک کشاورزی آذربایجان غربی کشاورز بانک کشاورزی آذربایجان غربی کشاورزی ارومیه اراضی کشاورزی اخبار کنکور بانک کشاورزی آذربایجان غربی دریافت کشاورز کارت ۲۰۰ میلیون ریال دریافت تسهیلات بهره بردار کشاورزی استان اراضی کشاورزی جهاد کشاورزی خدمات کشاورز ریال تسهیلات کارگزاری ها برای دریافت پایانه فروش موفق به اخذ هکتار زمین مرکز خدمات هزار تومان خرید نهاده بازار آزاد فعال سازی ۶۰۰ هزار هم اکنون نهاده ها کود و سم یک هزار قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۵۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید تضمینی گندم به بیش از ۶۰۰ هزارتن رسید

علیقلی ایمانی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار از ابتدای فصل برداشت تاکنون بیش از ۶۰۰ هزارتن گندم با ارزش بالای ۱۰ همت از گندمکاران خریداری شده که به دلیل افزایش دما و شرایط بارندگی، رشد فیزیولوژی گیاه بالا رفته است که این امر در کنار افزایش عملکرد در واحد سطح موجب شده تا میزان خرید نسبت به سال قبل ۳۰ تا ۴۰ درصد رشد یابد.

به گفته او، علی رغم گذشت یک ماه از فصل برداشت، هنوز ریالی بابت مطالبات به حساب گندمکاران واریز نشده است و کماکان افق روشنی پیش رو نیست.

ایمانی ادامه داد: تاخیر در پرداخت مطالبات منجر به دلسردی و نگرانی گندمکاران و ورود دلالان به عرصه خرید شده است که انتظار می رود ردیف اعتباری که در بودجه دیده شده به نقدینگی تبدیل شود و در اختیار کشاورزان قرار بگیرد.

مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه به پیک برداشت گندم رسیده ایم، افزود: هم اکنون برداشت گندم از استان های سیستان و بلوچستان، بوشهر، هرمزگان، جنوب کرمان، خوزستان و ایلام در حال انجام است، از این رو دولت باید به فکر تامین منابع باشد تا همانند سال گذشته مطالبات کشاورزان با تاخیر ۴ تا ۵ ماهه پرداخت نشود.

به گفته او، با توجه به شرایط اقلیمی و بارش های پیش رو برآورد می شود که تولید گندم به بالای ۱۳ تا ۱۳.۵ میلیون تن و خرید تضمینی به ۱۱ میلیون تن برسد.

این مقام مسئول با تاکید بر اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم گفت: بنابر مصوبه شورا در ۲۲ شهریور نرخ هرکیلو گندم ۱۹ هزار و ۵۰۰ تومان تعیین شد که کشاورزان به امید آن اقدام به کشت کردند، درحالیکه بعد از گذشت بیش از ۴ ماه از آغاز سال زراعی وزیر جهاد نرخ را ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان ابلاغ کرد. از این رو بنیاد ملی گندمکاران طی نامه ای به رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس خواستار اصلاح قیمت یا تغییر نرخ در قالب جایزه تحویل است تا گندم تولیدی به هدر نرود.

او گفت: با توجه به آنکه ۲ نفز از اعضای کمیسیون کشاورزی به عنوان ناظر در جلسه شورا حضور دارند و رئیس کمیسیون کشاورزی هم نرخ ۱۹ هزارو ۵۰۰ تومان را قبل از ابلاغ نرخ توسط وزیر جهاد در رسانه ها اعلام کردند، لذا انتظار می رود که به عنوان بخش نظارتی به این موضوع ورود کنند و هرچه سریع تر مشکل گندمکاران را مرتفع نمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • خرید شبانه روزی گندم از کشاورزان دهلران
  • انتقاد از رفیق بازی مدیران ورزشی در اصفهان/ وزیر ورزش به این بازی مار و پله خاتمه دهد
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • خرید تضمینی گندم به بیش از ۶۰۰ هزارتن رسید
  • ارایه خدمات درمانی به بیش از ۲۷۰۰ نفر در سطح استان 
  • تشکیل هیئت ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • تشکیل هیات ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • آزادی ۲ زندانی جرائم غیر عمد در همدان
  • مدیران استان بوشهر برای رفع مشکلات کشاورزان پای کار باشند
  • سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی