Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-29@10:00:32 GMT

هدف توسعه و پیشرفت کل کشور است

تاریخ انتشار: ۶ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۵۸۳۴۱

هدف توسعه و پیشرفت کل کشور است

روح اله خدارحمی در نشست با تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی" در رابطه با مزیت‌های استفاده از کشاورز کارت" گفت: در شرایطی که قیمت نهاده کود به خاطر تغییر نرخ ارز افزایش داشته، وزارت جهاد کشاورزی سعی دارد، نقدینگی کشاورزان را برای خرید کود تأمین کند که به این منظور کارتی با عنوان "کشاورز کارت" در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش برنا، «روح اله خدارحمی» در نشست با تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی" در رابطه با مزیت‌های استفاده از کشاورز کارت" اظهار داشت: در شرایطی که قیمت نهاده کود به خاطر تغییر نرخ ارز افزایش داشته، وزارت جهاد کشاورزی سعی دارد، نقدینگی کشاورزان را برای خرید کود تأمین کند که به این منظور کارتی با عنوان "کشاورز کارت" در نظر گرفته شده است.

او با اشاره به این که "کشاورزکارت" برای تولید محصولات استراتژیک گندم، جو، دانه‌های روغنی، پنبه و چغندر پاییزه در نظر گرفته شده است، خاطرنشان کرد: برخی نهاده‌ها مانند کود فسفاته و پتاسه به دلیل تغییرارز ترجیحی به نیمایی، هزینه‌های تولید را افزایش داده است که با تخصیص کارت خرید نهاده، نقدینگی کشاورزان تامین خواهد شد.

مدیرعامل بانک کشاورزی اذعان کرد: با هماهنگی‌هایی که با وزارت جهاد کشاورزی و بانک مرکزی به عمل آمده، بالغ بر ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار ارزان در قالب کارت خرید نهاده در اختیار کشاورزان قرار خواهد گرفت.

خدارحمی ادامه داد: تسهیلات کشاورزکارت بر اساس تقاضای کشاورزان به ازای هر هکتار زمین زراعی ۲ میلیون تومان و تا سقف ۲۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده که برای تامین نهاده‌های کشاورزی، به خصوص کود پرداخت خواهد شد که امیدوارم با تخصیص اعتبار و تأمین منابع برای کشت فصل بهار، پرداخت این تسهیلات ادامه داشته باشد.

مدیرعامل بانک کشاورزی با اشاره به این که سررسید پرداخت این تسهیلات، یک ساله بوده و پس از فروش محصول تسویه می‌شود، تأکید کرد: نرخ سود کشاورزکارت، ۱۲ درصد بوده و 6 درصد از مصوبه شورای پول و اعتبار کمتر است.

او تأکید کرد: زمانی که برای صدور کشاورزکارت در نظر گرفته شده، پس از معرفی و ارسال مدارک، سه روز کاری است.

خدارحمی تصریح کرد: کشاورزکارت در فروشگاه‌های معرفی شده توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی قابل استفاده است و کشاورزان می‌توانند بذر و سم نیز با این کارت خریداری کنند.

به گفته خدارحمی؛ در حال حاضر کشاورزان می‌توانند بهای نهاده‌های کود، سموم و علف‌کش‌ها را پرداخت کند و  برای کشت و کارهای آتی بذر نیز به نهاده‌ها افزوده خواهد شد.

مدیرعامل بانک کشاورزی در پایان بیان داشت: بانک کشاورزی نیز همانند نمایندگان مجلس شورای اسلامی که به دنبال توسعه و پیشرفت حوزه های انتخابیه خود هستند، توسعه و پیشرفت حوزه های انتخابیه و کل کشور نیز یکی از اهداف اصلی این بانک می باشد.

در پایان این نشست دکتر محمد جواد عسکری نماینده مردم شریف داراب و زرین دشت و نایب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی و دکتر محسن علیزاده نماینده مردم شریف سپیدان و بیضا و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی به مواردی از ظرفیت های کشاورزی حوزه انتخابیه خود اشاره نمودند.

شاهد 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مدیرعامل بانک کشاورزی مجلس شورای اسلامی نظر گرفته شده بانک کشاورزی کشاورز کارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۵۸۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران

ایسنا/ایلام مدیر جهاد کشاورزی دهلران ضمن اشاره به رکورد تاریخی تولید کلزا در شهرستان دهلران گفت: امسال بیش از ۱۹ هزارتن دانه روغنی از مزارع کلزا تولید شده که این میزان در طول تاریخ کشاورزی شهرستان دهلران بی سابقه است.

«جلال یوسفی» در گفت‌وگو با ایسنا از آغاز برداشت محصول استراتژیک گندم از مزارع آبی و دیم شهرستان دهلران خبر داد و گفت: در سال زراعی جاری  ۶۷ هزار هکتار از اراضی زراعی  شهرستان به کشت گندم اختصاص یافته است.
مدیر جهاد کشاورزی دهلران عنوان کرد: تا امروز بیش از ۲۵ هزار تن  از این مزارع استحصال گردیده که پیش‌بینی می‌شود  این میزان به ۲۳۰ هزار تن برسد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر ۱۷ مرکز خرید فعال در این شهرستان آماده خرید گندم از کشاورزان منطقه است و همچنین هماهنگی‌های لازم به منظور تامین سوخت کمباین‌ها و انجام معاینه فنی انجام گرفته است.
یوسفی افزود: در حال حاضر ۲۵۰ کمباین در مزارع شهرستان جهت برداشت محصول مشغول فعالیت هستند و هماهنگی‌های لازم برای ورود کمباین‌های  بیشتر به منطقه صورت گرفته  که بزودی در شهرستان مستقر خواهند شد و با توجه به اینکه نرخ برداشت غلات توسط کمباین از همان روزهای ابتدایی برداشت به طرق  مختلف به سمع کشاورزان و کمباین داران رسیده است، کشاورزان عزیز می توانند در صورت مشاهده  هرگونه تخلف به جهاد کشاورزی مراجعه  تا از طریق مراجع قانونی و تعزیرات حکومتی  برخورد گردد.
مدیر جهاد کشاورزی دهلران  ضمن اشاره به رکورد تاریخی تولید کلزا  در این شهرستان بیان کرد: امسال بیش از ۱۹ هزارتن دانه روغنی از مزارع  کلزا تولید شده است که این میزان در طول تاریخ  کشاورزی شهرستان دهلران بی‌سابقه است.
یوسفی در پایان با تاکید بر صدمات جبران ناپذیر آتش زدن بقایا از کشاورزان تاکید کرد و گفت: با توجه به تاثیرات مخرب این عمل بر کاهش جذب عناصر غذایی توسط ریشه، کاهش ظرفیت نگهداری آب، کاهش میکروارگانیسم‌های مفید خاک و همچنین افزایش فشردگی و سله بندی خاک(سفت شدن بافت خاک) از سوزاندن کاه و کلش و بقایای گیاهی در مزارع جداً خودداری نمایند.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی
  • پایش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی با استفاده از داده های فضایی
  • خرید تضمینی گندم به بیش از ۶۰۰ هزارتن رسید
  • روز مزرعه دانه های روغنی در لرستان
  • توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان
  • تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • مدیران استان بوشهر برای رفع مشکلات کشاورزان پای کار باشند
  • سند تک برگ اراضی به کشاورزان بوشهر تحویل داده شد
  • آبیاری دغدغه مهم کشاورزان گندم کار در شهرستانهای شوش و کرخه است